Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer i Herning og omegn

Er du træt af at fyre for gråspurvene? Gamle ruder og slidte vinduespartier er en af de største grunde til varmetab i boliger. Med en udskiftning af vinduer kan du derfor reducere din varmeregning, skåne miljøet og samtidig give din bolig et friskere look. Hos Fyrstenborg Snedker og Tømrer kan vi udskifte rude, vindueskarm og -ramme samt bundstykke efter dine behov.

Vi tilbyder kyndig rådgivning

Alt efter vinduespartiets stand vil det i nogle tilfælde være tilstrækkeligt at udskifte eller reparere enkelte dele, mens det i andre tilfælde vil være nødvendigt at udskifte hele partiet. Med mange års erfaring tilbyder vi at lave en vurdering af dine vinduer og rådgive dig til den bedste løsning for dine vinduer.

Vi klarer både reparation og udskiftning af vinduer og døre

Vi udfører alle former for tømrerarbejde i Herning og omegn, og døre og vinduer er et af vores ekspertiseområder. Vi kan være behjælpelig med montering og reparation af vinduer såvel som døre, så hvis du både drømmer om en mindre varmeregning og et hus med flot udtryk, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan også hjælpe, hvis du drømmer om en større ombygning.

Fokus på kvalitet og præcision

Vi er et tømrerfirma med høj faglig stolthed, og det er kvaliteten, der driver værket for os. Vi garanterer for et resultat, som du kan være 100 procent tilfreds med, og at arbejdet altid bliver udført til aftalt tid og pris. Hvis du vil høre mere, så ring til os på 25 60 92 90 eller benyt kontaktformularen her på siden.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.