UDSKIFTNING AF VINDUER

Tømrer til udskiftning af vinduer og døre i Herning

Overlad ikke udskiftning af vinduer til amatører. Hos Fyrstenborg Snedker & Tømrer tager vi os af alle mulige slags opgaver, og udskiftning af vinduer og døre er en opgave, vi er rutinerede i. Udskift og reparation af døre og vinduer er vores ekspertiseområde, og vi kan stå for udskiftning og montering af ruder, vindueskarme og -rammer samt bundstykke.

Det er godt for både økonomien og miljøet at udskifte de gamle, utætte ruder, og så hjælper det med at forny udtrykket af din bolig. Nye døre og vinduer kan tilføre næsten ethvert hus et friskt pust og så hjælper det endda på et bedre indeklima og bedre økonomi i forhold til varmeforbruget.

Har du andet i hjemmet, der kræver en tømrer eller snedker, kan du slå det sammen med udskift af dine vinduer. Vi reparerer og udskifter også døre, så med os kan du få ordnet flere projekter på samme tid.

Nye vinduer
Snedkerarbejde badeværelse

Den bedste løsning for dig

Vi skifter vinduer efter behov, men tilser også gerne deres stand og vurderer, om der er behov for udskift, reparation, eller udskift af enkelte dele. I fællesskab med vores kunder finder vi altid den bedste løsning for dig, og vi rådgiver altid ud fra vores kunders synspunkt og laver ikke mere end der er nødvendigt – vores fokus er altså at finde den optimale løsning for dig.

Vi lytter altid til dine behov, og hvis du skal have monteret helt nye vinduer eller ruder, står vi selvfølgelig til rådighed. Selvom vi kommer med den professionelle vejledning, så er det altid dig, som har det sidste ord.

Udskiftning af vinduer og døre er ét af vores særlige ekspertiseområder, og derfor er vi hurtige, effektive og grundige i vores arbejde. Det er altså en opgave, hvor vi ikke bruger unødig tid på udførelsen. Du skal ikke døje med larm i dagevis – vi sørger for at få arbejdet overstået hurtigst muligt, mens vi bevarer den gode kvalitet og det gode håndværk med fokus på detaljerne.

Hvad end du bor i en nyere bolig eller en ældre én af slagsen, kan vi stå for udskiftning, montering eller reparation af vinduer og døre. I en gammel bolig vil vi hjælpe med at vurdere, om alle vinduer og døre bør skiftes på én gang. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i hver enkelt situation, boligens stand og kundernes ønsker.

Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Hvorfor vælge Fyrstenborg Snedker & Tømrer?

Hvorfor bør du hyre os til at udskiftning af vinduer og døre? Jo, udover at skifte vinduer, så lever vi hos Fyrstenborg Snedker & Tømrer af integritet. Hvis dine vinduer og døre ikke har behov for udskiftning, men derimod bare trænger til reparation eller du kan nøjes med at udskifte enkeltdele, så lader vi dig altid vide det.

En god indikator på, at dine vinduer skal udskiftes, er hvis det trækker eller suser eller hvis der dannes store mængder af kondens på ruderne. Ingen er interesserede i en varmeregning, der bare stiger og stiger, på grund af utætte og gamle vinduer, så derfor vil det være en god idé, at få hjælp til at løse problemet. Vi vejleder og undersøger med de bedste intentioner, ikke for os, men for vores kunder.

Er der tale om udskiftning af vinduer eller udskiftning af termoruder, så kan vi klare arbejdet. Vi har til huse i Herning og udfører arbejde i hele Midtjylland, så kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud. Prisen på nye vinduer varierer, men vi hjælper gerne med de rette vinduer og døre til din bolig. Er du i tvivl, så kommer vi gerne ud og efterser dine vinduer.