Ombygning

Ombygning og tilbygning i Herning og omegn

Trænger din bolig til fornyelse? Måske tænker du, at pladsen kan bruges bedre eller måske drømmer du om at udvide, så der er plads til et nyt børneværelse eller et kontor. Der kan være mange grunde til at overveje en tilbygning eller en ombygning af hjemmet eller erhvervsbygningen, og hos Fyrstenborg Snedker og Tømrer har vi prøvet det meste.

Fokus på dine ønsker

Vi tror på den personlige kontakt mellem kunde og håndværker, og vi prioriterer god kundeservice og vejledning højt. Vi tager hånd om hele projektet og er med fra start til slut.
Når du tager kontakt til os, spørger vi ind til dine ønsker og behov til den forestående til- eller ombygning, hvorefter vi forklarer, tegner og bygger ud fra dine ønsker. Vi rådgiver dig og kan være behjælpelige med både materialevalg og plantegninger. Vi tager hensyn til alle de lovmæssige krav, så du ikke behøver bekymre dig om andet end din drømmebolig.

Til- og ombygning uden ubehagelige overraskelser

Vi går op i kvalitetshåndværk og i at overholde alle vores aftaler. Vi arbejder med stor gennemsigtighed, og du vil være orienteret om, hvor langt vi er i processen gennem hele forløbet. Med os kan du stole på, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i hverken arbejdstid eller pris. Vi lover nemlig aldrig noget, som vi ikke kan holde.

Ring til os på 25 60 92 90 til en uforpligtende snak om dine ønsker.

Læs også om vores andre opgaver som tømrer og snedker.

Fyrstenborg Snedker & Tømrer holder til i Herning, men vi kører gerne længere for at hjælpe dig. Så hold dig ikke tilbage, hvis du eksempelvis holder til i Aarhus eller nogle af de andre byer i Midtjylland.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.