OMBYGNING

Personlig vejledning og rådgivning

Vi er et mindre håndværkerfirma, og det giver os mulighed for at opbygge gode og personlige relationer til vores kunder.
Vi tager dig i hånden hele vejen gennem projektet og sikrer, at du får en tryg oplevelse med personlig vejledning og rådgivning.

Der er masser af grunde til at vælge Fyrstenborg Snedker & Tømrer bl.a.:

  • Stor erfaring med forskellige former for til- og ombygning
  • Løsninger der matcher dine drømme
  • Kvalitetsarbejde til den aftalte tid og pris
  • Du får altid et uforpligtende tilbud, som en start
Ombygning af lejligheder
Ombygning køkken

Forny din bolig med en ombygning

Hvis dit boligbehov har ændret sig eller du har boet i dit hus i mange år, kan det måske være tiltrængt med en opdatering af huset – enten i forhold til størrelsen, indretning af rummene eller en generel fornyelse af husets udseende.

Drømmer du om at få et køkken-alrum, har I brug for et større badeværelse eller skal der bygges et walk-in closet på teenageværelset? Vi kan hjælpe med enhver slags ombygning i Herning og omegn, både i større og mindre skala.

Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig om alt undervejs, lige fra plantegninger og valg af materialer til hensyn til lovmæssige krav på området.

Vi har også et solidt netværk af underleverandører og samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis der er brug for VVS-arbejde, elektrikerarbejde, malerarbejde eller andet til at komme i mål med din ønskede ombygning. På den måde kan vi stå for hele dit byggeprojekt, så du slipper for at holde styr på en masse forskellige håndværkere. På den måde har du kun kontakt til os og vi sørger for at koordinere med de andre håndværkere, så vi sammen når i mål til den aftalte tid og pris.

Udvid dit hjem med et ekstra værelse

Hvis jeres hus er blevet for småt til jeres familie eller I blot ønsker lidt mere plads, behøver I ikke nødvendigvis se jer om efter en ny bolig. For mange er det nok at lave en tilbygning til huset, hvor man f.eks. kan have et ekstra børneværelse, et kontor, en ekstra stue eller noget helt andet.

Kontakt os med dine idéer og tanker om tilbygningen, så kommer vi med et uforpligtende tilbud, der imødekommer dine ønsker, drømme og behov.

Vores tømrermester er uddannet snedkermester, så vi kan også klare stort set alle håndværkeropgaver, der involverer træ. Drømmer du om en tilbygning i træ, er det altså intet problem. En tilbygning i træ kan give et moderne pust til et klassisk murstenshus – men mulighederne er mange, så kontakt os for at høre mere om mulighederne for en tilbygning til din bolig.

Vi tegner og bygger efter dine ønsker og sætter en ære i at give dig personlig vejledning undervejs.

Ombygning garage

Gode løsninger til private og erhverv

Hos Fyrstenborg Snedker & Tømrer tilbyder vi tilbygninger og ombygninger til både private og erhverv.

Har du en virksomhed i Midtjylland, der trænger til at få opdateret kontorlokalerne, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde jer.

Vi kan både hjælpe med at lave en tilbygning, så der er plads til flere skrivebordspladser, få monteret et personalekøkken, udskifte vinduer eller døre og et hav af flere mindre eller større opgaver.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er helt styr på økonomien i et byggeprojekt hvad end det er til private eller erhverv. Uforudsete ekstraregninger kan have store og alvorlige konsekvenser. Derfor sørger vi altid for, at arbejdet ikke kun leveres til den aftalte tid, men også til den aftalte pris. Skulle det ske, at omfanget af arbejdet ændrer sig undervejs, sørger vi for at give dig et revideret tilbud, inden vi arbejder videre. Du undgår altså ubehagelige overraskelser, som ekstraregninger, når du vælger os til at lave din tilbygning eller ombygning.