FYRSTENBORG SNEDKER & TØMRER

OM OS

Vi elsker vores arbejde, og vi går op i vores håndværk. Det er kvaliteten, der driver værket for os. Hvis ikke vi kan levere en opgave, vi selv kan være stolte af, svinder arbejdsglæden ind. God kvalitet er den højeste prioritet for os hver gang.

EN PERSONLIG HÅNDVÆRKER

Fordi vi ikke er større, end vi er, opbygger vi gerne relationer til vores kunder. Det betyder, at du altid ved, hvem der kommer ud og hjælper dig med dit håndværkerprojekt. Vi har gennem tiden opbygget en fast kreds af trofaste og tilfredse kunder. Fordi du ved, hvem vi er, står vi personligt på mål for vores arbejde.

TOTALENTREPRISE

Vi har et godt og solidt netværk i form af en række underleverandører. Derfor har vi mulighed for at varetage en totalentreprise fra start til slut. Det betyder, at vi kan hente hjælp udefra i form af vvs-arbejde, malerarbejde, elektrikerarbejde og andet, og på den måde stå for hele dit byggeprojekt.

HOLDER PRISEN

Når du vælger os, er du sikret dig fri for ubehagelige overraskelser, når fakturaen kommer. Vi går ikke kun op i at udføre arbejdet til den aftalte tid – den aftalte pris skal også overholdes. Hvis omfanget på en given opgave ændrer sig undervejs, sørger vi for at lave et revideret tilbud, inden vi arbejder videre.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vil indledningsvist altid sørge for at komme med et helt uforpligtende tilbud på, hvad dit projekt skal koste, når du henvender dig til os. Ring i dag på telefon 25 60 92 90, hvis vi skal hjælpe dig.

GOD PORTION ERFARING

Vi er et lille håndværkerfirma, der består af fire tømrere, en tømrerlærling og to snedkere. Det er tømrermester Niels Fyrstenborg Laursen, der startede firmaet, som holder til i Herning. Han er uddannet bygningssnedker, og ligesom hans uddannede ansatte har han en solid erfaring fra bygge- og entreprenørbranchen.

Medarbejdere Niels Fyrstenborg

Niels Fyrstenborg

Tømrermester
Telefon: 25 60 92 90
Mail: niels@fyrstenborg.com

Medarbejdere Lene

Lene

HR-Bogholder