SNEDKER­ARBEJDE

Professionelt snedkerarbejde

Hos Fyrstenborg Snedker & Tømrer kan vi klare al slags snedkerarbejde i Herning og Midtjylland, og vi giver dig meget mere end bare godt håndværk. Vi sørger for, at du bliver hørt, og med kompetent rådgivning kan du føle dig tryg, mens dine opgaver er i vores hænder.

Vi tilbyder både montering og udskiftning af døre og vinduer, montering af køkken og facade- og terrassedør, samt arbejde med træværk – indendørs såvel som udendørs. Det indebærer blandt andet trælister og lofter, men også reparationer og specialopgaver. Vi kan tage os af alle opgaver i træ, og med vores store erfaring og professionelle tilgang, kan du være sikker på, at din opgave bliver fuldført til perfektion.

Vi går op i vores håndværk og sætter høje standarder, og vi slækker ikke – uanset størrelsen på opgaven. Vi kan klare snedker- og tømrerarbejdeombygninger og udskiftning af vinduer og døre.

Ombygning køkken
Snedkerarbejde badeværelse

Høj kvalitet og fejlfrit resultat i Herning og Midtjylland

Den højeste kvalitet kommer fra dem, som brænder for og lever af deres arbejde. Det gør vi, og det er hver en opgave, vi udfører, et bevis på.

Hvis du søger erfarent og professionelt snedkerarbejde i Herning, behøver du ikke lede længere. Vi lever af professionelt udført snedkerarbejde i Herning og Midtjylland, og om der er tale om private projekter eller erhverv, står vi klar til at løfte opgaven.

Fyrstenborg Snedker & Tømrer er ikke bare et snedkerfirma. Vi står ikke kun for montering af døre og køkkener – vi kan også producere specialfremstillede møbler, som lever op til dine vildeste drømme.

Vores håndværk er tip top og vi gør ikke noget halvhjertet – takket være vores lille størrelse, sætter vi en ære i at opbygge relationer til vores kunder og have et godt og tæt samarbejde gennem hele projektet.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor snedkerarbejde i Herning – både med montering af trælofter, montering af køkkener og reparation af indvendigt og udvendigt træværk – og vi varetager alle håndværkeropgaver i træ med et smil. Vi er her for at opfylde dine behov, også hvis det involverer specialfremstillede træmøbler eller andre specialopgaver. Ingen opgave er for stor til os, og med dialog og konsultation er vi sikre på, vi vil kunne finde den bedst mulige løsning på netop din opgave.

Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 og få et ufopligtende tilbud.

Ikke bare et snedkerfirma

Hos os kan du få alt i snedkerarbejde i Herning. Vores snedkermester og dygtige medarbejdere ser frem til at arbejde med dig, uanset om der er tale om montering af køkken eller en specialopgave. Desuden tillader vores stærke netværk, at vi kan række ud og få fat i VVS’ere, malere, elektrikere eller andet, du skal bruge for at fuldende dit byggeprojekt. Vi kan selvfølgelig stå inde for dem alle, og du får derfor de bedst mulige anbefalinger.

Vi ved, at alle snedkeropgaver er unikke, så kontakt os gerne og fortæl os om dine specifikke behov, så vi sammen finder den bedste løsning for dig. Vi lytter til dine ønsker og giver dig på den baggrund et uforpligtende tilbud inden arbejdet påbegyndes.