Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude
Har du brug for reparationer i forbindelse med bygningsskader, så klarer vi det meste. Vi repræsenterer ikke nogen forsikringsselskaber, men varetager dine interesser, så du er sikret en reparation af en forsikringsskade, som du kan være tilfreds med.

Vi kan hjælpe i forbindelse med…

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Stormskader
  • Svampe- og insektskader
  • Skader i forbindelse med indbrud og hærværk

Flere kompetencer
Fordi vi netop er et håndværkerfirma, der er sammensat af flere forskellige slags håndværkere, har vi kompetencerne til at hjælpe dig uanset hvilken skade, du måtte ønske at få udbedret. Hvad enten det er en tømrer eller snedker, du har brug, står vi parate til at hjælpe.

Vi klarer det hele
Situationen kan tit synes uoverskuelig, når du er ramt af en skade på din bolig af den eller den anden art. Lad os klare det hele fra start til slut – vi tager snakken med taksator, så der er en klar forståelse af situationen og en ordentlig dialog i forbindelse med fastsættelsen af prisen på udbedring af skaden. Til sidst afregner vi med forsikringsselskabet.

Hvis uheldet er ude
Ring til vores tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på 25 60 92 90, hvis uheldet er ude, og du har brug for hjælp. Vi holder til i Herning, men kører gerne ud til dig, både hvis du bor i Aarhus eller i andre omkringliggende byer.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.