FORSIKRINGS­SKADER

Har du været udsat for vandskade? Lad os tage hånd om situationen

Står du med en omfattende vandskade? Måske en storm- eller brandskade? Eller har du været så uheldig at have haft uvedkommende på besøg, som har gjort skade på din bolig enten indvendigt eller udvendigt? Så står vores kompetente team af tømrer og snedkere klar til at hjælpe.
Vandskader kan være omfattende og der skal ekspertise og erfaring til samt hurtig udbedring af skaderne. Vi har stor erfaring med vandskader og lignende bygningsskader, og kan derfor tilbyde kyndig og professionel hjælp og vejledning.

Vi hjælper også ved skader, der er opstået i forbindelse med hærværk eller indbrud i dit hus. Uanset om der er tale om mindre skader, der kun kræver simple reparationer, eller store skader, der kræver en omfattende løsning, kan vi være behjælpelige med dette. Vi sørger desuden for, at du slipper for alt besværet vedrørende reparationerne, og derfor tager vi hånd om situationen fra start til slut. Vi sørger for dialogen med dit forsikringsselskab og afregner direkte med dem, når reparationerne er udført og skaderne udbedret – du slipper altså for at bruge en masse tid på at kommunikere frem og tilbage med både håndværkere og forsikringsselskabet. Vi har stor forståelse for din situation, og sørger for at gøre hele processen så let for dig, som overhovedet muligt.

 

Mulighed for totalentreprise

Hos Fyrstenborg Snedker & Tømrer har vi et godt og solidt netværk af underleverandører og tilbyder derfor en bred vifte af ekspertise inden for håndværkerfaget. Ofte vil der være brug for en maler, elektriker, VVS’er eller andet når forskellige bygningsskader skal udbedres. For at gøre det nemt for dig, tilbyder vi også totalentreprise, hvor det er os, der står for kontakten til alle de håndværkere, der måtte være brug for i byggeprojektet. På den måde står vi for al kontakt og koordinering af arbejdet med de andre håndværkere, og vi holder derfor overblikket over hele byggeprojektet.

Med totalentreprise kan du altså undgå forsinkelser i dit byggeprojekt eller overskridelse af fastlagte budgetter, da vi forhandler os frem til de bedste priser og materialer, og sørger for at de aftalte deadlines overholdes.

 

Personlig vejledning hele vejen igennem

Når man står med vandskader, brandskader, skader efter indbrud eller andre former for forsikringsskader, kan det være svært at holde det store overblik over reparationerne. Vi tilbyder en grundig og personlig vejledning helt fra start og til slut. Med udgangspunkt i dine behov rådgiver vi i alt fra materialevalg til eventuelle lovmæssige krav på området. Vi varetager dine interesser, så du kan læne dig tilbage og stole på, at du er i trygge hænder.

 

Vi hjælper med en lang række bygningsskader

Vi kan hjælpe med reparationer på langt de fleste bygningsskader lige fra vandskader og brandskader til stormskader og svampe- og insektskader. Uanset om det er dit loft, gulv eller andre dele af dit hjem, der er blevet beskadiget, står vi klar til at udbedre skaderne.
Vores tømrermester er uddannet snedkermester, så vi kan klare stort set alle håndværkeropgaver, hvor træ er involveret. Har du fået vandskader i dit loft, kan vi f.eks. hjælpe med at montere nye lofter inklusiv lister.

 

Hjælp til reparationer i hele Midtjylland

Fyrstenborg Snedker & Tømrer er et lokalt håndværkerfirma i Herning, men vi kører gerne ud til kunder i hele Midtjylland. Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis du er udsat for vandskader, brandskader eller andre bygningsskader, som du skal have udbedret – uanset hvor i Midtjylland du bor.
Det er vigtigt for os, at skabe en god relation til vores kunder, og det kan vi netop, fordi vi er en mindre virksomhed. Vi giver dig en kompetent og personlig service og sørger for at rådgive dig ud fra dine interesser og behov hele vejen igennem.