Tømrerarbejde

Skal du bruge en tømrer i Herning eller omegn?

Hvis du står og skal bruge en professionel tømrer til dit næste byggeprojekt, så har vi kompetencerne og ekspertisen til at hjælpe dig. Vores hold står klar til at hjælpe dig, så du er sikret et godt udført kvalitetshåndværk.

Vi hjælper blandt andet med:

Vi tager hånd om hele projektet fra start til slut

Bliver familien større, eller er der andre grunde til, at du har behov for at udvide din bolig? En ombygning eller tilbygning foretaget af en professionel tømrer kan være løsningen, hvis dit hjem skal passe perfekt til dig og din families behov. Vi tager hånd om hele projekt og er med fra start til slut. Vi rådgiver om valg af materialer, plantegninger, hensyn til lovmæssige krav og alt det andet, så du slipper for at spekulere på det. Du kan blot læne dig tilbage og nyde din tilbygning eller ombygning, når den står færdig.

Din tømrer til store og små byggeopgaver

Vores hold klarer de små opgaver som mindre justeringer såvel som reparation og udskiftning af vinduer og døre. Vi er også klar til at varetage de større og mere omfattende byggeprojekter. Vi udfører arbejde for både privat og erhverv, og derfor kan vi helt sikkert klare den opgave, du står og har brug for en tømrer eller snedker til at klare.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.