Snedkerarbejde

Din professionelle snedker
Vores tømrermester Niels Fyrstenborg er uddannet snedkermester, og vi klarer stort set alle de håndværkeropgaver, der involverer træværk. Vores brede erfaring og ekspertise inden for snedkerarbejdet betyder, at du kan være sikret et professionelt stykke udført arbejde.

Vi klarer for eksempel…

  • Montering af lofter inklusiv lister
  • Montering af døre og vinduer
  • Reparation af indvendigt og udvendigt træværk
  • Montering af køkkener
  • Specielfremstillede træmøbler

Kompetent rådgivning
En stor del af snedkerarbejdet går ud på at rådgive vores kunder. Vi spørger ind til dine ønsker og forestillinger om dit kommende håndværkerprojekt, hvorefter vi forklarer, tegner og bygger efter dine ønsker, så du står tilbage med et resultat, der er lige, som du drømte om.

Overlad det til os
Nogle vælger at lade kyndige familiemedlemmer eller venner udføre snedkerarbejdet i hjemmet, men i langt de fleste tilfælde er der tale om et projekt, der bør klares af en professionel håndværker. På den måde er du sikret et langt bedre resultat, der er fri for fejl og mangler.

Herning og omegn
Fyrstenborg Snedker & Tømrer holder til i Herning, men vi kører gerne ud og hjælper dig. Det gælder både, hvis du holder til i Aarhus eller nogle af de andre byer i Midtjylland.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.