Snedker

Din professionelle snedker i Herning og omegn

Vores tømrermester Niels Fyrstenborg er uddannet snedkermester, og vi klarer stort set alle de håndværkeropgaver, der involverer træværk. Når du vælger en snedker med vores brede erfaring og ekspertise, er du sikret et professionelt stykke arbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Montering af lofter inklusiv lister
  • Montering af døre og vinduer
  • Udskiftning af vinduer
  • Reparation af indvendigt og udvendigt træværk
  • Montering af køkkener
  • Specialfremstillede træmøbler

Kompetent rådgivning fra erfaren snedker

En stor del af snedkerarbejdet går ud på at rådgive vores kunder. Vi spørger ind til dine ønsker og forestillinger om dit kommende projekt, hvorefter vi forklarer, tegner og bygger efter dine ønsker. På den måde er vi sikre på, at du står tilbage med et resultat, der er præcis, som du drømte om.

Overlad din snedkeropgaven til os

Nogle vælger at lade kyndige familiemedlemmer eller venner udføre snedkerarbejdet i hjemmet, men i langt de fleste tilfælde er der tale om et projekt, der bør klares af en professionel håndværker. Med mange års erfaring og høj faglig stolthed garanterer vi et resultat, der er helt fri for fejl og mangler, som du kan have glæde af i mange år.

Vi kører i Herning og omegn

Fyrstenborg Snedker & Tømrer holder til i Herning, men vi kører gerne ud og hjælper dig. Det gælder både, hvis du holder til i Aarhus eller nogle af de andre byer i Midtjylland.
Hvis du vil vide mere, så kontakt os til en uforpligtende samtale, om hvad vi kan gøre for dig.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.