Murerarbejde

Klarer alle mureropgaver
Vores dygtige murer Heine klarer stort set alle mureropgaver, hvis du står og skal have et stykke arbejde professionelt udført. Vi har bred erfaring inden for faget, og vi er det rigtige valg, hvis du vil være sikret et resultat i høj kvalitet med blik for detaljen.

Hvis du skal have hjælp med…

  • Renovering af badeværelser
  • Vandskuring
  • Pudsning
  • Reparation af murværk
  • Større byggeprojekter

Nyt badeværelse?
Hvis du står og skal have renoveret dit badeværelse, klarer vi alt i forbindelse med flise- og klinkearbejdet. Det er vigtigt at have blik for detaljen, når fliserne skal lægges, så du er sikret det pæneste resultat. Det har vi heldigvis – så du kan være sikker på at have flot anlagte badeværelsesfliser helt fri for sjusk. Har du et par ødelagte fliser eller klinker, så klarer vi også udskiftningen, sådan så du ikke får vandskader. Hvis uheldet skulle være ude, og du har fået en vandskade, så står vi for genetableringen og reparationen.

Vådrumstætning
Når det gælder badeværelser, er der mange ting, der skal tages højde for, da der er tale om et vådrum. Vi har styr på vådrumstætning, som blandt andet indebærer både tætningsmasse, armeringsvæv, fiberdug, tætningsbåd, afløbsmanchet, vandtætningsbinder og vandtætningsmembran. Vi sørger for et komplet vådrumssystem, så du får et 100 procent tæt vådrum.

Har du en forespørgsel?
Kontakt tømrermester Niels Fyrstenborg i dag på telefon 25 60 92 90 eller via kontaktformularen hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Reload Image